Редактор: e-mail: Кадър: БТВХудожникът Димитър Анастасов е с трансплантиран бъбрек, диабет и

...
Редактор: e-mail: Кадър: БТВХудожникът Димитър Анастасов е с трансплантиран бъбрек, диабет и
Коментари Харесай

Художник със съпътстващи заболявания: Чаках час и половина за PCR тест, заразя ли се с ковид, няма да мога да се преборя

Редактор: 

e-mail: 

Кадър: БТВ

Художникът Димитър Анастасов е с трансплантиран бъбрек, диабет и астма. Той непрекъснато кашля и по тази причина е отишъл на обзор при персоналния си доктор. След това е бил разкарван по лечебни заведения и лаборатории, което с тези съпътстващи болести и при тази пандемия, може да се окаже съдбовно, разкри самият той за „ Тази заран ” по БТВ.

Състоянието ми се утежни, насочиха ме към персоналния доктор, а той ми сподели, че първо би трябвало да си направя PCR тест за ковид. Трябва да си го платя и да отида в частна лаборатория. Отидох, само че имаше 50-60 индивида по едно стълбище, което ми се стори рисково да очаквам там. Отидох в друга лаборатория. По двама на улицата, имаше кордон, чаках 32 индивида да минат преди мен, час и половина ми лиши. Беше студено, одобряват от 10 до 14 часа, единствено две лаборатории от тези огромни вериги работят с PСR проби, сподели Анастасов.

Трябваше да е ясно дали имам коронавирус или не, с цел да се знае по какъв начин ще се организира лекуването. Днес са ми пуснати кръвни проучвания, по-късно ходя на фотография за белите дробове, като естествен пациент вървя по всички лаборатории и лечебни заведения. Попадам във всички рискови групи и в случай че бъда инфектиран с коронавирус, ще бъде съдбовно за моето положение и няма да мога въобще да се преборя с това заболяване. Хората с моето положение по различен метод би трябвало да бъдат преглеждани, или да имат обособени грижи за тях, да не бъдат смесвани с всички други пациенти, които посещавават тези заведения, добави Димитър Анастасов.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР